• 0413 35 22 03

NIEUWS

Wat was het weer een geweldige Zijtaart Biedt Meer!

De dag zijn we begonnen met de mis om 9.30 uur. Deze keer in de kerk omdat we niet wisten hoe het precies zou gaan met de parachute die op het plein kwam. Die parachute is supergoed bevallen dus dit idee komt terug.

De verenigingen zo rond het plein zag het er ook leuk uit en voor de kinderen was er veel te doen.

De bandjes die er speelden deden het allemaal erg goed en publiek kon zo mooi genieten onder de parachute hangend bij een bar tafel of zittend op een picknick tafel.

De zon kwam heel af en toe kijken maar er was toch meer bewolking dat boven ons hing. De wind deed wel goed zijn best om de wolken weg te drijven. Toch nog wat later op de dag een buitje maar dat kon de pret niet drukken.

De mensen die mee hadden gedaan met de oldtimer rit riepen weer over de mooie tochten die ze hadden gereden en dat de organisatie weer goed hun best hadden gedaan.

Duo Vrolijk was aanwezig en zochten nog een woest aantrekkelijke vrouw. Deze mannen maakten er echt iets leuks van en we hebben zijn best gelachen.

De braderie was druk bezocht en de sfeer was goed. Na de prijsuitreiking gingen we er met zijn allen nog een leuk feestje van maken. De band Bandit live was echt een leuke afsluiter.

Ik wil iedereen bedanken die er geweest is , die mee geholpen hebben , de verenigingen , de mensen die rond heel het gebeuren wonen , onze eigen leden en iedereen die ik vergeten ben.

Gegroet , Mirjan v. Gorkum

zijttaaartse ondernemers vereniging logo 134Zijtaartse Ondernemers Vereniging
Ceciliastraat 1
5465 RZ Zijtaart

+31 (0413) 35 22 03