• 0413 35 22 03

NIEUWS

Zijtaartse Oldtimer Vrienden
Oldtimerrit en Autozegening
16 Juni 2019

INSCHRIJFFORMULIER

Voor de achttiende keer organiseren de Zijtaartse Oldtimer Vrienden een oldtimer rit van ca. 80 á 90 kilometer voor auto’s, motoren en tractoren. Vooraf aan deze rit zullen alle voertuigen worden gezegend, voor een behouden oldtimer seizoen.

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier op deze site. Tevens is het mogelijk op de dag zelf in te schrijven tussen 09.00 en 10.45 uur bij café Kleijngeld te Zijtaart (hier is tevens het startpunt van de rit). Voorinschrijvers dienen zich hier ook te melden voor de start.

Om bij het opstelpunt te komen hoeft u alleen de aanwijzingen te volgen.

Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving een kop koffie met cake, een routebeschrijving, een herinneringsschildje, een consumptiebon, diverse kortingsbonnen,een foto van Uw voertuig die gemaakt wordt tijdens de zegening, en een gratis lot voor de loterij. Er zijn slechts 150 herinneringsschildjes beschikbaar; op = op !

Vertrek om 11.00 vanaf café Kleijngeld, direct na de autozegening.
Onze eindbestemming: het parkeerterrein in Zijtaart.

Na afloop van de rit is er wederom gelegenheid om de klassiekers te bewonderen. Tevens kunt U een bezoek brengen aan de braderie van Zijtaart Biedt Meer.

Tevens zal de rit worden verreden door diverse oldtimer bromfietsen, snorfietsen en Solexen. De organisatie hiervan is in handen van Oldtimer bromfietsclub De Bromvliegers. Voor meer informatie hierover zie www.bromvliegers.nl. 

Voor inlichtingen kunt u bellen naar:
Mari van der Heijden
Pastoor Clercxstraat 34
5465 RH Zijtaart
Telefoon (0413) 36 33 74
E-mail:  

Wat was het weer een geweldige Zijtaart Biedt Meer!

De dag zijn we begonnen met de mis om 9.30 uur. Deze keer in de kerk omdat we niet wisten hoe het precies zou gaan met de parachute die op het plein kwam. Die parachute is supergoed bevallen dus dit idee komt terug.

De verenigingen zo rond het plein zag het er ook leuk uit en voor de kinderen was er veel te doen.

De bandjes die er speelden deden het allemaal erg goed en publiek kon zo mooi genieten onder de parachute hangend bij een bar tafel of zittend op een picknick tafel.

De zon kwam heel af en toe kijken maar er was toch meer bewolking dat boven ons hing. De wind deed wel goed zijn best om de wolken weg te drijven. Toch nog wat later op de dag een buitje maar dat kon de pret niet drukken.

De mensen die mee hadden gedaan met de oldtimer rit riepen weer over de mooie tochten die ze hadden gereden en dat de organisatie weer goed hun best hadden gedaan.

Duo Vrolijk was aanwezig en zochten nog een woest aantrekkelijke vrouw. Deze mannen maakten er echt iets leuks van en we hebben zijn best gelachen.

De braderie was druk bezocht en de sfeer was goed. Na de prijsuitreiking gingen we er met zijn allen nog een leuk feestje van maken. De band Bandit live was echt een leuke afsluiter.

Ik wil iedereen bedanken die er geweest is , die mee geholpen hebben , de verenigingen , de mensen die rond heel het gebeuren wonen , onze eigen leden en iedereen die ik vergeten ben.

Gegroet , Mirjan v. Gorkum

De prijzen zijn af te halen bij De FietsenWinkel Zijtaart tijdens openingstijden. 0413-352203 .
1 ste prijs = elektrische fiets , Sparta pick-up .lotnummer 1643
2 de prijs = 50 munten zov . waren alleen deze dag in te leveren .
3 de prijs = BZB entree kaarten voor 4 personen . lotnummer 8367
4 de prijs = dinerbon voor 2 personen . lotnummer 6977
5 de prijs = Z.O.V. waardebonnen ter waarde van 50,00 . lotnummer 59
6 de prijs = Z.O.V. waardebonnen ter waarde van 40,00 . lotnummer 1181

Programma

Zondag 17 juni 2018 (vaderdag) van 10:00 tot 19:30 is het weer Zijtaart biedt meer.
Dit jaar met gratis toegang en gratis parkeren.
Met diverse acts zoals: Duo Vrolijk Bandits Live Fieldtrip, Zeptic, Bandana en nog veel meer belooft dit een geweldige dag te worden.

De traditionele openingsmis is dit jaar in de kerk , om 9.30 uur begint deze .
De oldtimer rit voor auto s , tractoren en brommers word ook weer met een inzegening gedaan .
Er zijn weer marktkramen aanwezig en het plein heeft de hele dag bandjes die van allerlei muziek spelen, met als afsluiter The Bandits live .

Loten die op de dag nog verkocht gaan worden met geweldige prijzen , zoals een elektrische fiets.
De verenigingen gaan zich weer fantastisch promoten door van alles te doen en te laten zien voor de kinderen. Waar ze ook aan mee kunnen doen .
Wat is er nou lekker relaxt als je als ouders en opa en oma op het terras kunt gaan genieten van mooie muziek en de kinderen fijn knutselen en spelen op zicht afstand .
Duo Vrolijk is ook van de partij , deze personen zijn op zoek naar een woest aantrekkelijke mooie vrouw .Dus dat moet ook lukken hier op Zijtaart.

Al met al hopen wij als bestuur dat we prachtig weer hebben zodat we er met zijn allen een mooie, gezellige dag van kunnen gaan maken .
Tot zondag 17 juni.

#Braderie #Pleinfeest #vaderdag #zijtaartbiedtmeer #ZBM #gratisparkeren #gratis #zondag

zijttaaartse ondernemers vereniging logo 134Zijtaartse Ondernemers Vereniging
Ceciliastraat 1
5465 RZ Zijtaart

+31 (0413) 35 22 03